Dobitna formula u Svetoj Nedelji: pridružite nam se u srijedu, 5. lipnja!

Dobitna formula u Svetoj Nedelji

Foto: Tomislav Dragoša

Nakon prve konferencije Dobitna formula u Sinju, drugo izdanje dolazi u mali grad koji je već prepoznat po svojoj otvorenosti poduzetnicima: Svetu Nedelju. Prilika je to za sve svetonedeljske, ali i poduzetnike iz okolnih sredina, a održat će se u srijedu, 5. lipnja. Ako želite napraviti prvi korak kod ostvarivanja ili povećanja dobiti, pomoći ćemo vam pronaći vašu Dobitnu formulu!

Što je Dobitna formula?

Ideja konferencije je podijeliti ključna znanja iz financija, marketinga i poslovanja koja mogu pomoći povećati dobit poduzetnicima u manjim sredinama. Želimo razvijati skrivene potencijale i pomoći da što veći dio poduzetnika uspije.

Bez dugih uvodnih govora, skupih kotizacija ili kompliciranih prijava, Dobitnu formulu čine kratka i upečatljiva izlaganja na teme koje često muče male i srednje poduzetnike. Primjerice, kako dobiti financiranje, odrediti cijenu proizvoda ili bolje upravljati zalihama.

Odabrani predavači govore jednostavnim i pristupačnim jezikom, izravno i uz puno primjera. Nakon izlaganja, slijedi tematska panel rasprava s gostima i na kraju – umrežavanje.

Koje teme mogu poslušati na konferenciji?

Nakon uvoda i obraćanja organizatora, prvi izlagač bit će financijski konzultant, komentator i bloger, Hrvoje Serdarušić. On će nam pokazati najčešće financijske pogreške kod poduzetnika, kako ih izbjeći i postići dobar rejting kod banaka.

Predrag Novačić s Bon.hr portala pokazat će nam kako prepoznati dobrog, a kako lošeg kupca i smanjiti vjerojatnost problema s naplatom. O tome kako vam računovođa može pomoći da poslujete uspješnije, govorit će direktorica računovodstvenog ureda Opus Libre, Gordana Janković Besednik.

Mihovil Katić iz agencije Branche govorit će o često zanemarenom dijelu marketinga: cijenama. Pokazat će nam kako ih ispravno odrediti i izbjeći opasnost da budemo prejeftini. Kristijan Kožić iz Analitičkih rješenja demonstrirat će nam kako vam današnja tehnologija može pomoći da prepoznate najprofitabilnije kupce i lokacije prodaje.

Gerhard Šarić, konzultant za bespovratna sredstva iz Waymarka, reći će nam nešto više o prilikama koje pružaju EU fondovi za mala i srednja poduzeća. Na koncu ćemo na panelu “Najbrži putevi za povećanje vrijednosti vašeg poduzeća” čuti iskustva i mišljenja poduzetnika koji su uspješno prodali svoja poduzeća ili u tome pomažu drugima. Panelisti su Andrija Čolak, Maja Jelisić Cooper i Milan Horvat. Moderirat će Marko Perožić, iskusni poslovni novinar iz medijske kuće Bloomberg Adria.

Dobitna formula u Svetoj Nedelji

Druga Dobitna formula održava se u Svetoj Nedelji, gradiću nadomak Zagreba koji je privukao brojne poduzetnike. No, može li ih privući još više i postati pravo poduzetničko središte? I koja je to formula potrebna da bi neko okruženje potaknulo snažniji poduzetnički rast i razvoj?

Ovom konferencijom želimo pružiti neke nove poglede na ova pitanja. Lokacija održavanja bit će zgrada Društvenog doma Strmec, na adresi Vladimira Nazora 13, 10 434 Strmec.

Koliko traje konferencija?

Počinjemo u 17 sati, a detaljan raspored možete pronaći u programu. Formalni dio završava u 20 sati, nakon čega će zainteresirani moći postaviti dodatna pitanja izlagačima u neformalnoj atmosferi.

Odlučili smo se za kraće trajanje događaja jer smo svjesni smo da je za poduzetnika svaka minuta dragocjena. Ipak, uvjereni smo da će rezultirati brojnim novim kontaktima za okupljene i novim suradnjama i poslovima.

Tko organizira konferenciju i gdje se mogu prijaviti?

Organizator konferencije je grupa poduzetnika-izlagača. Konferencija se odvija pod pokroviteljstvom Grada Svete Nedelje, koji je prepoznao našu inicijativu i kojem zahvaljujemo na susretljivosti.

Prijave za konferenciju nisu potrebne. Ulaz je slobodan i besplatan.